Pop-up store van Loavies in Utrecht

Wie regelmatig in het centrum van Utrecht komt, weet dat er de afgelopen jaren veel veranderd is in het winkelgebied. Hoog Catharijne is drastisch verbouwd en omgetoverd tot een waar winkelparadijs. Alle grote ketens zijn er gevestigd en daarmee is er ook ruimte voor webshops om tijdelijk een pop-up store te openen. Een van deze webshops is Loavies. Tot en met 31 december hebben zij een prachtige winkel geopend tussen de Costes en de Stradivarius aan de rand van het winkelcentrum.

Kledingmerk Loavies

Loavies is een digitaal kledingmerk voor millennials. Tegenwoordig kom je via social media doorlopend in aanraking met de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Daarom vind je in de webshop Loavies veelzijdige en vrouwelijke trends. Loavies is een sociaal ingesteld, online modemerk dat mode levert aan een vrouwelijk, online publiek. Het merk wekt de interesse van kopers via publieksgerichte communicatie en merkambassadeurs. Loavies inspireert en houdt dagelijks contact met klanten via Instagram, zodat ze langdurige relaties kunnen onderhouden. Met meer dan 500.000 fans verspreid over verschillende sociale kanalen is Loavies in staat om dagelijks ruim een miljoen klanten te bereiken.

Pop-up store Loavies

De Loavies pop-up store hangt vol met de party-collectie van Loavies. De ruimte is vanzelfsprekend ingericht met veel glitter en glamour. Loavies omschrijft het als ‘een studio 54 sfeer met ‘shiny discoballen en instagrammable spots’. Mocht je nog een leuke outfit willen scoren voor de feestdagen? Ga dan snel langs bij de pop-up store nu het nog kan!

Geef een reactie

Sluit Menu