Heuptasje voor je telefoon tijdens het hardlopen

Vraag jij je ook altijd af waar je jouw telefoon moet laten tijdens het hardlopen? Niets is zo vervelend als de complete route jouw mobiel in je hand te moeten houden. Je raakt toch steeds afgeleid van alle appjes die binnenkomen en daarnaast kom je niet in een lekker loopritme. Op dit probleem hebben we nu de ideale oplossing gevonden: een heuptasje voor je telefoon.

De verstelbare heuptas

Een muziekje op tijdens het hardlopen is heerlijk, maar om daarvoor constant je telefoon vast te houden houden is wat minder prettig. De heuptas voor jouw smartphone is daarvoor de ideale oplossing. Je maakt de riem vast om je middel met een speciale clip. Je kunt de band aantrekken voor de gewenste maat. Vervolgens stop je jouw telefoon in het hoesje en hardlopen maar! De riem heeft een speciale opening voor de oortjes van je telefoon. Je kunt dus lekker doorlopen en muziek luisteren tegelijk. In het tasje is tevens nog ruimte voor de huissleutel of een kleine snack voor onderweg.

Veilig op weg, zelfs in het donker

Wanneer jouw telefoon in het hoesje zit, kun je hem nog steeds gebruiken. Het folie is aanrakingsgevoelig. Daarnaast zorgt de groene LED-verlichting op het tasje ervoor dat je goed zichtbaar bent voor overig verkeer. Het heuptasje is waterdicht en geschikt voor zowel iPhone als Samsung. Niks staat jouw rondje door de frisse buitenlucht dus nog in de weg!

Geef een reactie