Een handige mini stofzuiger voor op je bureau

Elke kantoormedewerker heeft er last van, kruimels tussen het toetsenbord. Je kunt geen boterham of koekje eten of je hele bureau ligt vol met kruimels. Dit is nog niet het ergste, maar deze kruimels hopen zich ook op tussen jouw toetsenbord. Een complete stofzuiger meenemen naar je werk is natuurlijk geen optie, maar een mini stofzuiger kun je makkelijk meedragen in jouw tas.

Gebruik van de mini stofzuiger

De mini stofzuiger is geïnspireerd op de Henry stofzuiger. Hij werkt simpelweg op batterijen en om de stofzuiger te legen hoef je alleen de deksel maar open te draaien. Je hoeft dus geen stofzuigerzakken te vervangen. Wanneer je nu een koekje boven je bureau eet, geldt: even snel de stofzuiger er langs en alles is weer opgeruimd.

Toetsenbord laptop schoonmaken

Wanneer je het toetsenbord van je laptop wilt schoonmaken, zet dan eerst je laptop uit. Op deze manier voorkom je dat er van alles wordt ingevoerd, doordat je doorlopend op de toetsen klikt tijdens het schoonmaken. Maakt eerst je laptop schoon met een uitgewrongen, vochtige doek. Voorkom dat er grote druppels van de doek afkomen. Om het vuil tussen je toetsen weg te halen, kun je een spuitbus met perslucht gebruiken.

Geef een reactie