3 mogelijkheden voor private lease van een elektrische auto

Elektrische auto private leasen? Dit zijn 3 mogelijkheden

Steeds meer mensen willen graag elektrisch gaan rijden, maar vinden het spannend om nu al een elektrische auto aan te schaffen. Ze vinden het bijvoorbeeld te duur, of zijn niet zeker van de restwaarde die de auto over een paar jaar zal hebben. De ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden gaan namelijk zo hard, dat het lastig kan zijn om nu al te bepalen wat een elektrische auto over een paar jaar nog waard is. Dat maakt de aanschaf van een elektrische auto onzeker. Kun jij je hierin vinden? Dan is het private leasen van een elektrische auto mogelijk een goede keuze voor je. In dit blog bespreken we daarom 3 mogelijkheden voor het private leasen van een elektrische auto.

Ga voor snel met de BMW i3 als elektrische private lease

Elektrische auto private lease is ontzettend populair, en de BMW i3 is één van de populairste modellen om te private leasen. Niet alleen is dit model ontzettend duurzaam, maar hij is ook erg stijlvol en compact. Een leuke extra feature is dat de BMW i3 suicidedoors heeft die in tegengestelde richting opengaan. Daar zal menigeen van versteld staan! De actieradius van een BMW i3 ligt tussen de 345 en 359 KM, dus je hoeft je geen zorgen te maken over te vaak opladen. Dat maakt de BMW i3 de perfecte kandidaat voor private lease van een elektrische auto.

private leasen van een elektrische auto

Kies voor de elektrische Nissan Leaf

Nissan staat bekend als een automerk met erg goede leasevoorwaarden, zoals een goede prijs. Nissan private lease verzekert je van een vast maandbedrag waarbij kosten zoals onderhoud, pechhulp, verzekeringen, wegenbelasting en reparaties al inbegrepen zijn. Als je specifiek geïnteresseerd bent in private lease van een elektrische auto, dan is de Nissan Leaf een geweldige uitkomst voor je! De standaard Nissan Leaf heeft een actieradius van 270 KM. Vind je dat wat weinig? Dan is er ook de Nissan Leaf e+ met een actieradius tot 385 KM. Je kunt dus kiezen wat beter bij jouw private lease elektrische auto behoeften past.

Private lease de Tesla model 3

De Tesla is de droomauto van veel mensen, en niet gek ook. Niet alleen hebben Tesla’s een unieke, strakke uitstraling waar veel mensen naar omkijken, maar ook zijn ze vele malen sneller dan veel andere (elektrische) auto’s. De Tesla model 3 is daarom een geweldige optie voor elektrisch private lease. Dit model heeft namelijk een actieradius van 400 KM en een topsnelheid van 225 KM/h.

Nu elektrisch rijden steeds populairder wordt, zijn de mogelijkheden voor elektrische auto’s private leasen ook steeds uitgebreider. Je kunt dus ongetwijfeld een goede elektrische private lease deal vinden die bij je past!

Geef een reactie