Leren schorten en messenrollen van WITLOFT

WITLOFT, gevestigd in Wijk bij Duurstede, levert handgemaakte leren schorten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn. Het WITLOFT leren schort is geschikt voor iedereen met passie voor de ambachtelijke handgemaakte stijl, ongeacht of je grillmaster, thuiskok of professionele barista bent.

Het verhaal achter WITLOFT

WITLOFT is begonnen vanuit een tuinhuisje in Amsterdam. Eigenaar Frank volgde een cursus houtbewerking en droeg daarbij een oud lasschort ter bescherming. Hij begon te denken aan verbeterpunten van het schort. Het ontwerp kon beter, mooier en handiger, dus hij ging online opzoek naar een leren schort. Echter kon hij deze niet vinden, dus was het tijd voor de oprichting van WITLOFT in 2014.

Uit een ruw stuk leer maakte Frank zijn eerste schort. Toen is hij gaan ontwerpen, fine-tunen en produceren. Sindsdien is WITLOFT uitgegroeid tot een bedrijf met een ruime collectie schorten, messenrollen, placemats en tasjes.

De collectie van WITLOFT

De leren schorten van WITLOFT zijn gemaakt van gelooid rundleer van een hoge kwaliteit. Elk product is uniek, omdat de collectie met de hand is gemaakt. Na goed gebruik worden de schorten nog mooier, aangezien het leer een echt natuurproduct is dat leeft en ademt. De schorten van WITLOFT zijn gemaakt van 100% leer met een verstelbare nek- en heupriem. Hierdoor is het schort geschikt voor elke lichaamsvorm. De zachte nek riem zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. WITLOFT is internationaal bekend en zelfs in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zijn de leren schorten erg geliefd.

Leren Schort WITLOFT

Ontwerp je eigen leren schort

Vanwege de vele verzoeken voor een specifieke kleurcombinatie, heeft WITLOFT besloten om klanten de mogelijkheid te geven zelf een uniek leren schort samen te stellen. WITLOFT heeft hiervoor de beste schort- en rietkleuren geselecteerd. Het is mogelijk om het schort te personaliseren met naam, initialen of een datum. Het schort is dus ook geschikt als cadeau voor een verjaardag, trouwerij of jubileum.

Messenrollen van WITLOFT

Voor elke professionele chef is de leren messenrol dé essentiële tool. De messenrollen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit leer en zijn beschikbaar in twee maten. De leren buidel is ontworpen voor het opbergen van klein kookgereedschap, zoals mesjes en lepels. Bij WITLOFT maak je dus jouw outfit voor in de keuken compleet.

Leren Messenrol WITLOFT