Een praktisch schoenenrek voor aan de deur

Herken je dat, wanneer je binnenkomt na een lange dag op kantoor en je struikelt meteen over zes paar schoenen die je afgelopen weekend hebt laten rondslingeren, omdat je te lui was om ze op te ruimen. Het is een welbekend probleem. Te veel schoenen en te weinig ruimte. Hiervoor hebben wij een oplossing bedacht, namelijk een schoenenrek voor aan de deur.

Het schoenenrek eenvoudig en snel monteren

Je kunt het schoenenrek ophangen aan de deur of monteren in een kast. Op deze manier maak je handig gebruik van ruimte waar je anders niks mee doet. Door de grote capaciteit van het rek, kun je tot wel 36 paar schoenen opbergen. Je kunt het rek eenvoudig zelf in elkaar zetten door de drie losse onderdelen samen te voegen tot een constructie. Je hebt er bijna geen handleiding voor nodig.

De voordelen van een schoenenrek

Je kunt in een oogopslag zien welke schoenen je allemaal in je collectie hebt. Het rek geeft een duidelijk overzicht van alle paren die je hebt staan. Daarnaast is het een ideale manier om je schoenen makkelijk op te bergen en het bespaart onwijs veel ruimte, doordat je ze niet meer overal op de grond hoeft te zetten.

Geef een reactie