All You Can Eat Utrecht: FoodExplore in The Wall

All You Can Eat Utrecht

All you can eat, maar dan net iets anders. Dat is waar FoodExplore om bekend staat. In meer dan 20 keukens wordt ter plekke het lekkerste eten van over de hele wereld vers bereid. Jij bepaalt waar je zin in hebt en de koks maken het klaar waar je bij staat. Van Italiaanse pasta’s tot sushi tot Spaanse tapas, niets is te gek bij All You Can Eat Utrecht in The Wall.

All You Can Eat Utrecht

Een ruim aanbod aan gerechten bij FoodExplore

Een bijzonder restaurant, met bijzondere mogelijkheden, voor bijzondere gelegenheden of voor als je echt niet kan kiezen wat je wilt eten. Bij All You Can Eat Utrecht hoef je niet te kiezen. FoodExplore beschikt over een groot restaurant waar plek is voor grote groepen, maar ook voor kleine gezelschappen. Verschillend meubilair en allerlei soorten verlichting zorgen ervoor dat een grote ruimte toch gezellig en knus blijft. Het doet je denken aan een FoodTruck Festival exclusief trucks, maar inclusief een rijk aanbod aan heerlijke en bijzondere gerechten. Heb je zin in een Hollandse hap, dan biedt All You Can Eat Utrecht haring en poffertjes. Uit Italië komen de pasta’s en de pizza’s en daarnaast biedt FoodExplore de crème de la crème van de Aziatische en Chinese keuken aan.

Prijzen en reserveringen bij FoodExplore

De prijzen per persoon staan van tevoren vast voor een bepaalde tijd. Je kunt kiezen voor ontbeperkt eten en drinken gedurende 2 of 3 uur. Bier van de tap, huiswijn, koffie, thee en frisdrank zijn bij de prijs inbegrepen. Voor kinderen zijn er aangepaste prijzen en de jarige eet altijd met korting. Kortom, eten bij All You Can Eat Utrecht is voor elke gelegenheid een feestje voor de portemonnee. Reserveren is mogelijk via de website of per telefoon. Hier kan je gelijk speciale wensen aangeven, zoals een kinderstoel of een plek aan het raam.

Geef een reactie