5x Festivals die je niet mag missen deze zomer

Ook deze zomer staan er weer een aantal hele leuke festivals op de agenda. Daarom even een kort lijstje met de festivals die je absoluut niet mag missen. Let op: voor sommige festivals zijn de kaarten al bijna uitverkocht, dus wees er snel bij.

8 – 10 juni: Pinkpop

In 2019 is het alweer de 50e editie van Pinkpop. Op het festivalterrein geniet je een weekend lang van meer dan 50 acts op 5 verschillende podia. Naast het grote hoofdterrein zijn er kleinere area’s, zoals de Kalm aan Laan en de Garden of Love. Hier kun je lekker relaxen en er is een gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Op de festivalmarkt vindt je eigen ontwerpen van creatieve standhouders, zoals vintage, boots, tasjes, shirts, zonnebrillen en nog veel meer. De line-up kent dit jaar een aantal speciale namen, waaronder Anouk, Krezip, Bastille en Mumford & Sons.

22 juni: Verknipt Festival

Na 4 uitverkochte edities keert Verknipt Festival weer terug naar Strijkviertel in Utrecht. Met 6 stages zijn er genoeg verschillende muziekstijlen. Bekende artiesten die te vinden zijn op dit festival zijn: Walter Looks, Happy Feelings, Olivier Weiter en Juan Sanchez.

27 – 29 juni: Concert At Sea

Donderdag 27, Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni vindt Concert at SEA weer plaats op de Brouwersdam in Zeeland! De tickets vlogen letterlijk de deur uit, dus er zijn op dit moment alleen nog tickets te krijgen voor donderdag. Je kunt dan artiesten, zoals Nielson, Suzan en Freek, Lisa Loïs en Guus Meeuwis bewonderen.

6 juli: By The Creek

Op zaterdag 6 juli keert By The Creek weer terug in Vianen. Recreatiegebied Middelwaard wordt dan weer omgetoverd tot festivalterrein. Dansen aan het strand langs het meer op de lekkerste deuntjes. Bekende artiesten die komen spelen, zijn: Bizzey, Tabitha en Broederliefde. Kijk hier voor de volledige line-up.

7 – 13 augustus: Sziget Festival

In deze lijst kan een bijzonder festival in het buitenland natuurlijk niet ontbreken. Het Sziget Festival in Boedapest is een van de meest bezochte festivals in Europa. Er komen razend bekende artiesten langs, zoals Ed Sheeran, Martin Garrix, Post Malone en Macklemore. Er rijden bussen naar het festival vanuit verschillende Nederlandse steden. Bekijk hier waar en hoelaat de bussen vertrekken naar Boedapest.

Geef een reactie