Chateau Meiland moet de Gouden Televizier-Ring winnen

Chateau Meiland maakt kans op de Gouden Televizier-Ring 2019! Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d’hôtes. De kijker ziet wekelijks hoe het hen vergaat en tegen welke problemen ze aanlopen. Dit alles zorgt voor een hilarisch geheel met Martien in de hoofdrol. Lees hier waarom Chateau Meiland absoluut de Gouden Televizier-Ring moet winnen!

Levenslessen van Martien

In het programma Chateau Meiland kunnen we elke maandag genieten van de avonturen van de familie Meiland. Hierbij negen legendarische levenslessen uit het programma, zodat je net als Martien door het leven kunt gaan. Wat goééééd!

Positief blijven

Wat we vooral van de familie Meiland kunnen leren is dat je ten alle tijden positief moet blijven. Wanneer er een boom op de weg ligt die de toegangsroute voor de gasten blokkeert, blijf dan vooral rustig en denk na over een oplossing. In het geval van Martien zijn er altijd een aantal opties.

  • Haal de boom zo snel mogelijk van de weg.
  • Schreeuw vooral: “Óóóóóh, wat erg!”
  • Neem een wijntje, want halló, het is al half één!

Het is in ieder geval nooit antwoord A.

Spreek altijd uit wat je niet goed vindt.

Een potje vloeken kan vaak enorm opluchten. “Wat een gezeik!” “Ik heb het zooo slecht naar m’n zin.”

Maar spreek ook uit wat je wel goed vindt: 

“Wat goéééd!”

Wie bij het zwembad ligt, dient niet gestoord te worden.

“Hè, joh, lig ik net bij het zwembad! Verd*mme!”

In Frankrijk spreek je… Nederlands. En een beetje Engels op z’n tijd.

“Ja halloooo, bonjour!” “Wat was ook alweer votre nom?”

Kortom, een en al hilariteit met Martien en zijn gezin. Dit is de juiste dosis humor die je nodig hebt na een lange werkdag en daarom verdient deze familie De Gouden Televizier-Ring. Vergeet dus niet te stemmen op Chateau Meiland, zodat we nog veel langer van ze kunnen genieten.

Geef een reactie