Koop een koe

Of een kip. Of een varken. Maar net waar je zin in hebt. Nu vraag jij je natuurlijk af waarom. Omdat je daarmee duurzaam bezig bent en het milieu helpt, wie wilt dat nou niet? In dit artikel leg ik je uit wat de voordelen zijn!

We zijn met z’n allen steeds milieubewuster bezig de laatste tijd. We realiseren ons dat de aarde minder lang meegaat op deze manier en er veranderingen moeten komen. Niet alleen grote bedrijven kunnen hier een verandering in maken maar ook jij. Elke kleine stap kan een grote impact hebben.

Crowdbutching

Het kan je ook vast niet ontgaan zijn dat het eten van vlees eigenlijk helemaal niet goed voor het milieu is. Bij het produceren van vlees ontstaan er namelijk veel broeikasgassen. Daarnaast worden veel dieren die in de supermarkt eindigen met weinig liefde behandeld. Toch wil je niet stoppen met het eten van vlees. Dus wat biedt dan de uitkomst? Crowdbutching! Dit bedrijf heeft  meerdere websites, namelijk koopeenkoe.nl, koopeenvarken.nl, koopeenkip.nl, koopeengeit.nl en koopeenkalkoen.nl.

Eerlijk vlees

Het werkt zo: samen met anderen koop je online een deel van bijvoorbeeld een varken. Pas als het hele varken is verkocht, wordt deze geslacht. Vervolgens krijg je een pakket thuisbezorgd met verschillende producten, zoals medaillons, filethapjes, karbonades en nog veel meer. Je kunt zelf kiezen of je een groot of een klein pakket besteld. Het pakket wordt gratis thuisbezorgd. Daarnaast bestel je het pakket direct bij de boer wat betekent dat je zeker weet wat je eet. Door middel van het oornummer van het dier, krijg je alle informatie over het dier van jouw pakket. De dieren van Crowdbutching worden met veel liefde verzorgd door middel van goed voedsel en veel ruimte. Zo weet je dat je eerlijk, onbewerkt vlees eet.

Geef een reactie