Originele cadeautip: laat een overheerlijke sweetbox bezorgen!

Er zijn genoeg lekkernijen die tegenwoordig via de post verstuurd kunnen worden. Ken jij iemand die een enorme zoetekauw is, dan is het laten bezorgen van een overheerlijke sweetbox het perfecte cadeau! Deze originele cadeautip zal letterlijk en figuurlijk zeker in de smaak vallen. Hieronder meer informatie over het laten bezorgen van een heerlijke sweetbox en de diverse varianten die er bestaan.

Wat is een sweetbox?

Een sweetbox is een kartonnen doos met zoete lekkernijen, denk hierbij aan brownies, mini appeltaart, koekjes, cakejes, boterkoek en diverse soorten chocolade. De meeste boxen bestaan uit brownies in diverse varianten, denk hierbij aan Oreo brownies, appeltaart brownies, brownies met smarties, brownies met witte chocolade, brownies met stroopwafel of een brownie proeverij. Deze boxen kunnen dus verstuurd worden via de post en vervolgens kan de ontvanger heerlijk gaan genieten van al de zoete lekkernijen. Als je de box voor 00.00 uur besteld, heeft de ontvanger deze de volgende dag al in huis. Een sweetbox is een brievenbus cadeau, dus de ontvanger zal bij thuiskomst heerlijk worden verrast.

Sweetboxen voor speciale momenten

Er bestaan ook sweetboxen voor speciale momenten. Denk hierbij aan een babyshower, jubileum, ‘denken aan geschenk’ of een ‘zomaar’ cadeautje voor een vriend of vriendin. Ook kun je een sweetbox aan collega’s weggeven of als leidinggevende naar collega’s versturen om te laten weten hoe erg je zijn of haar inzet waardeert. Wat een heerlijk cadeau om weg te geven (of om zelf te houden). Ook kun je gratis een kaartje met een boodschap meesturen om het cadeau extra persoonlijk te maken voor de ontvanger.

Houdbaarheid

De inhoud van de sweetboxen zijn ongeveer 8 dagen houdbaar na verzenden. Je hoeft je dus niet gelijk misselijk te eten aan alle zoete lekkernijen, maar je kunt er gemakkelijk meerdere dagen van genieten of de inhoud delen. Een sweetbox laten bezorgen kun je eenvoudig online regelen.

Zakelijk bestellen

Als je de sweetboxen dus zakelijk wilt bestellen voor collega’s om je waardering te laten blijken of als kerstcadeau, kun je ook zelf naar wens een sweetbox samenstellen. Wil jij bepaald graag een zoete proeverij voor collega’s samenstellen of diverse soorten brownies? Alles is naar wens samen te stellen en ook verzenden naar één adres is mogelijk op aanvraag. Aarzel dus niet en bekijk online de mogelijkheden om een heerlijke sweetbox samen te stellen en te laten verzenden. De verzendkosten bedragen 3,50 euro per sweetbox.