Headspace: een meditatiecoach in je broekzak

In deze maatschappij waar alles draait om werken, studeren, presteren en ook nog tijd vrijmaken voor vrienden en familie, heb je af en toe tijd nodig om te ontspannen. De een gaat sporten, de ander bezoekt een concert… Voor iedereen die weinig tijd tot zijn beschikking heeft, is er Headspace. Deze app is een virtuele meditatiecoach die je helpt om in 3, 5 tot 10 minuten weer helemaal zen te worden!

Door ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds een momentje voor de app vrij te maken, haal je het meeste uit jouw dag! De Headspace app helpt je controle te krijgen over je ademhaling en focus. De app zorgt ervoor dat je je rustiger en gelukkiger voelt.

Hoe werkt Headspace?

Ga lekker achterover zitten en de laat de app z’n werk doen. De stem van Headspace vertelt je precies wat je moet doen. Sluit je ogen en haal diep adem…

Beschikbaarheid

De Headspace is kosteloos te downloaden via de Apple Appstore (voor iOS) en de Google Play Store (voor Android). Ook kan je een maandelijks abonnement afsluiten waarmee het aanbod van de app verder wordt uitgebreid. Wanneer begin jij?

Een andere manier om geestelijk te ontspannen is door te bewegen, zoals Bokstherapie.

Geef een reactie