Corona-proof oud & nieuw vieren doe je met deze 4 tips!

4 tips om oud & nieuw te vieren in 2020

2020 is voor veel mensen een jaar om snel te vergeten. Des te meer reden om het nieuwe jaar goed in te luiden! Maar… dit jaar kun je niet al je vrienden uitnodigen én geen vuurwerk afsteken. Dat je oud & nieuw waarschijnlijk niet kunt vieren zoals je gewend bent, betekent niet dat je er geen klapper van een feest van kunt maken. Heb jij nog wat inspiratie nodig om oud & nieuw corona-proof in te luiden? Met deze 4 tips ga jij een spetterende avond tegemoet!

1. Sterretjes mogen wél!

Hoewel het kopen en afsteken van vuurwerk deze jaarwisseling verboden is, is hierop één uitzondering. Het afsteken van sterretjes is namelijk nog wél toegestaan! Laat dit nou net super feestelijk vuurwerk zijn! Haal jij je neus op voor kleine sterretjes? Er bestaan ook grote sterren van wel 70 centimeter lang! Oké, het is onvergelijkbaar met het jaarlijkse potje vuurwerk van een liefhebber, maar in een tijd van aanpassen is dit best een mooi alternatief, toch?

2. De livestream is je beste vriend

De kans is groot dat ook jij dit jaar hebt deelgenomen aan een livestream. Een online vergadering met je team of skypen met opa en oma, het merendeel van de Nederlanders heeft dit jaar online contact gehad met collega’s en familie. Mooi, want dan weet je alvast hoe je de livestream moet opstarten om oud & nieuw te vieren met vrienden of familie. Zo kunnen jullie toch nog samen het nieuwe jaar inluiden!

3. Dé manier om oud & nieuw te vieren: koop een Magnum champagne!

Terwijl het voor zelfstandig werkend Nederland financieel gezien een moeilijk jaar was, zijn er ook mensen die dit jaar een heleboel geld gespaard hebben. Geen vakantie, niet uit eten en geen wekelijkse borrel in de kantine. Heb je aan het einde van het jaar nog geld over? Dan kan dit weleens een goed jaar zijn om jezelf op een Magnum champagne te trakteren. Met deze Dom Perignon Magnum maak jij van oud & nieuw toch nog iets speciaals!

Ook leuk: Thuis je eigen cocktails maken met deze 5 heerlijke cocktailrecepten!

4. Groepsknuffel met het gezin

Woon jij samen met huisgenoten of heb je een partner en/of kinderen? Deze oud & nieuw is bij uitstek geschikt om in huiselijke kring in te luiden. Maak van deze oudjaarsavond met zijn allen iets speciaals en versier het huis. Misschien kunnen jullie bij een restaurant lekker eten bestellen en vind je het leuk om tot middernacht spelletjes te spelen met het gezin. Als de klok 12 uur slaat is het tijd voor een groepsknuffel. Zo bijzonder voelde deze aanraking nog nooit!

Met deze tips kan jouw oud & nieuw in 2020 alsnog een feest worden. Geniet ervan, en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Geef een reactie