3 redenen waarom een kleine handtas een must-have is!

Kleine handtassen zijn echte must-haves, want soms kun je gewoon niet met een grote tas aankomen. Ben jij nog niet gecharmeerd van de kleine handtas? In dit artikel delen we 3 redenen waarom je er snel eentje moet aanschaffen!

1. Kleine handtassen zijn elegant

Een klein formaat handtas is heel chique. Als je bijvoorbeeld een feestje hebt, dan staat een klein handtasje enorm leuk en veel minder lomp dan een grote tas. Daarnaast heb je ruim de keuze wanneer het op kleine tasjes aankomt. Het kleine handtasje mag dan best een eyecatcher zijn met veel mooie details en versiersels, maar een neutraal en simpel zwart of bruin exemplaar zal ook zeker niet misstaan bij een party-outfit.

2. Je kunt het overal mee combineren

Doordat een mini-handtas klein van formaat is, eist de tas niet teveel aandacht op. Hierdoor kun je de handtas dus bij veel verschillende outfits dragen. Zoals we al eerder zeiden, is een klein tasje de beste keuze bij een feestelijke en/of elegante outfit, maar een kleine handtas is ook geschikt als casual everyday bag. Of je nu een zomers jurkje of stoere denim shorts aanhebt, een kleine handtas past eigenlijk overal wel bij!

3. Kleine handtassen zijn makkelijk te dragen

Wie kent het probleem niet dat je steeds maar weer dingen in je tas gooit, maar nooit meer iets terug kunt vinden? Dit is vooral een dingetje als je overal een grote tas mee naartoe neemt, maar met kleine handtasjes zal dit probleem snel verholpen zijn! Door het kleine formaat wordt je met een klein tasje gedwongen om goed na te denken wat je wel en niet meeneemt. De dagelijkse benodigdheden zoals sleutels, portemonnee en telefoon vind je altijd moeiteloos terug in een kleine handtas, want je tas is geen groot zwart gat meer waar alles in lijkt te verdwijnen.

Geef een reactie