Zitzakken van Sit&Joy

Als je iets zoekt om op te zitten dan denk je aan standaard producten zoals een stoel, bank of fauteuil. Maar die bieden vaak niet iets wat je terugvindt in een zitzak. Plezier!

Sit&joy staat voor plezier. Even helemaal wegdromen in een zitzak waar je in kunt ploffen. Er zijn veel soorten, modellen en kleuren beschikbaar. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte zitzak te vinden. Jong en oud, maar ook voor katten en honden.

Indoor collection

De Indoor collection van sit&joy bestaat uit 6 verschillende zitzakken waarbij sommige zitzakken maar liefst 12 verschillende kleuren hebben. Geef je ruimte kleur door een zitzak met frisse,vrolijke en opvallende kleuren. Limoen en aquablauw zijn erg populair, maar ook gangbare kleuren zoals antraciet en marineblauw maken je decor helemaal af.

De Indoor collection is gemaakt van stevig polyester en is stofafstotend. Verder zijn alle zitzakken gevuld met Flexipearl®, dus ook de zitzakken van de Indoor collectie. Deze parels zijn speciaal ontworpen op een manier waardoor de zitzak jouw lichaamsvormen aanneemt.

Sit&Joy

Outdoor collection

De Outdoor collection bestaat ook uit 6 producten met ieder 4 kleuren. Antraciet, Choco, Zand en Marineblauw. De Outdoor collection is ook geschikt om binnen te gebruiken, maar wordt vaak gebruikt in tuinen, balkons en andere buitenruimtes.

Omdat de Outdoor collection gemaakt is van dubbel geweven polyester, is deze extra sterk en ook water- en vuilafstotend. Ideaal dus om buiten te gebruiken.

Kids collection

De Kids collection bestaat uit 6 super leuke zitzakken voor de juniors! Met minimaal 8 kleuren per product is er altijd wel een geschikte zitzak te vinden. Rood, roze, blauw en groen zijn maar een greep uit de beschikbare kleuren.

De Kids collection is ook gemaakt van polyester en daardoor stevig en vuil/stofafstotend. De zitzakken zijn heel eenvoudig schoon te maken met een (nat) doekje.

Pets collection

De Pets collection bestaat uit een Cat Bed, Hondenbed medium en een Hondenbed large. Huisdieren zijn gek op de Fleece waar het zit/ligvlak van is gemaakt. De Cat Beds en Hondenbedden zijn van stevig materiaal gemaakt en zijn erg duurzaam.

Ook de Cat Beds en Hondenbedden zijn te verkrijgen in meerdere kleuren.

Neem gauw een kijkje in de shop en ontdek zelf het plezier van de sit&joy zitzakken!

Geef een reactie