Aanschaftips voor de juiste polo voor heren

De polo is weer helemaal terug van weggeweest. Werd een polo een tijdlang vooral als een kledingstuk voor ‘saaie mensen’ gezien. Tegenwoordig zijn polo’s weer helemaal hip en kan een polo zowel bij een casual als een semi-casual outfit prima gedragen worden door jong en oud. Hieronder enkele aanschaftips voor de juiste polo voor heren.

Polo voor de atletisch gebouwde man

Ben jij atletisch gebouwd en heb je een mooi lang en slank lichaam? Dan is het een aanrader om te gaan voor een slim fit polo. Deze polosoort valt mooi strak om het lijf en zit netjes getailleerd. Ideaal dus als je een lang en slank lichaam hebt. Deze poloshirts zijn in alle kleuren en maten te verkrijgen, met of zonder opdruk of tekst. 

Polo voor de vollere man

Is jouw lichaam iets voller gebouwd? Kies dan voor een langere polo in plaats van een grotere maat polo. Dit zal je namelijk voller doen lijken. Een langere polo zorgt ervoor dat de focus meer ligt op de lengte van je lichaam dan op de breedte. Let er ook op dat je kiest voor donkere kleuren, want dat zorgt voor ook voor minder focus op het lichaam zelf. Een regular fit variant is dan de beste optie. Deze polosoort valt wijder, waardoor je je er goed in kunt bewegen en de polo niet strak om het lichaam heen zit. 

Polo voor de slanke man

Heb je een slanke bouw? Dan kun je zowel kiezen voor slim fit als voor regular fit polo’s. Regular fit polo’s zullen minder getailleerd om het lichaam vallen, in tegenstelling tot de slim fit variant. Heb je liever strakkere polo’s? Kies dan voor de slim fit variant. Qua kleuren kun je kiezen voor opvallend en fel, waardoor de nadruk meer op je lichaam komt te liggen. Heb je dat liever niet? Kies dan voor een neutrale of pasteltint. Kijk voor allerlei luxe heren polo’s op Genti.clothing

Ben je dus atletisch of slank gebouwd? Dan is een slim fit of regular fit polo een goede optie. Slim fit accentueert de lichaamsvormen enorm en zit strak om het lichaam. De regular fit polo zit iets minder strak om het lichaam heen. Ben je wat voller gebouwd? Ga dan sowieso voor een donkere regular fit variant, zodat de focus minder op het lichaam en je lichaamsbouw is gericht (indien je dat vervelend vindt).