Bijzondere inspiratie voor een Moederdag cadeautje

Het is bijna zo ver. De tweede zondag in mei is het Moederdag. Een dag waarop je jouw moeder extra wil verwennen, maar hoe ga je dit aanpakken? Sieradenmerk My Jewellery heeft een speciale moeder dochter armband ontworpen, zodat je jouw moeder extra in het zonnetje kan zetten. Een klein gebaar, waardoor jullie voor altijd verbonden zullen zijn. 

De moeder dochter armband van My Jewellery

Dit Moederdag cadeautje bestaat uit twee armbandjes en beide bevatten een bedeltje in de vorm van een hart. De hartjes passen precies in elkaar en tonen daarmee aan dat jij en jouw moeder bij elkaar horen. De moeder dochter armband is verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver. Draag jij liever goud en jouw moeder zilver? Geen probleem, de armbandjes zijn ook verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. 

Een speciaal gebaar

Naast de moeder dochter armband kun je bij My Jewellery ook terecht voor een zussen-armband en een vriendinnen-armband. Zo kun je inspelen op elke bijzondere gelegenheid. Je kunt de cadeautjes laten verpakken in een speciale giftbag en deze kun je zelfs laten versturen naar het adres van jouw beste vriendin. Deze cadeautjes zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Het cadeautje is namelijk stiekem ook een beetje voor jezelf. Het zal vanaf nu voor altijd duidelijk zijn dat jij en jouw vriendin, zus of moeder bij elkaar horen. 

Kleding- en sieradenmerk My Jewellery

My Jewellery is een gevestigd kleding- en sieradenmerk in Nederland. In hun boetieks door het hele land staan ze dagelijks voor je klaar om te adviseren over leuke outfits en toffe sieraden. Je kunt zelfs gaatjes laten schieten in de winkels van My Jewellery. Daarnaast kun je op de webshop 24/7 terecht voor de laatste trends op het gebied van mode en accessoires. Sinds kort kun je er ook terecht voor accessoires voor in huis. Is de pakketbezorger inmiddels al vaak langs geweest aan huis en kun jij jouw sieraden nergens meer kwijt? Kijk dan eens naar de te gekke displays voor armbanden, kettingen en oorbellen. Overal is aan gedacht!

Geef een reactie