Tannery: Dames- en herenriemen van Nederlandse bodem

Net als Tannery is Simplify Life ook dol op ambachtelijke producten van eigen bodem! Riemenlabel Tannery is ontstaan uit een liefde voor hoogwaardige lederen producten gecombineerd met alledaagse fashion items.

Achter het merk Tannery schuilt de nuchtere Brabantse Niki. Geen modeblogger of styliste, maar wel een heel passievolle dame met oog voor fashion! Zoals Niki zelf omschrijft: “Zelf houd ik van simpele kleding die me het liefst een maatje slanker laat lijken. Heel af en toe vind ik die fijne broek maar mis ik nog net dat beetje steun om de boel op de juiste plek te houden! Dat beetje steun is voor mij en voor velen een absolute musthave; De Riem!

2019: A touch of gold

2019 is hét jaar om weer gouden sieraden en riemen te gaan dragen. Tannery heeft in de webshop een breed aanbod van damesriemen met een goudkleurige gesp beschikbaar. Een riem is een onmisbaar modeaccessoire dat, naast dat het praktisch is, ook jouw look helemaal afmaakt! Het assortiment van Tannery bestaat uit vele kleuren en modellen, zodat er voor elke outfit een riem beschikbaar is.

Tannery Riemen Met Een Goudkleurige Gesp
Tannery Riemen Met Een Goudkleurige Gesp € 49,95

Een échte eye-catcher

De damesriemen met een zilverkleurige gesp van Tannery zijn een accessoire dat dit jaar niet in jouw garderobe mag ontbreken. In het brede aanbod van damesriemen is er altijd wel een item beschikbaar dat jouw outfit nodig heeft. Een lederen damesriem in de kleur cognac is een échte eye-catcher waarmee jij de show steelt!

Tannery Riemen Met Een Zilverkleurige Gesp
Tannery Riemen Met Een Zilverkleurige Gesp € 19,95

Toe aan iets anders?

Ben je een keer toe aan iets nieuws? Met de riemen met dierenprints van Tannery kun je eindeloos variëren! Van slangenprint tot panterprint: in het assortiment van Tannery komt alles voorbij! Neem bijvoorbeeld de riem met koeienprint. Deze original is gemaakt van hoge kwaliteit koeienhuid en natuurlijk van Nederlandse bodem! Wij zijn in ieder geval ontzettend enthousiast over de ambachtelijk geproduceerde producten van Tannery!

Tannery Leather Damesriem Koeienhuid Stip – €25,00

Geef een reactie