Een schaduwdoek van ZONZ

Schaduwdoek kopen?

ZONZ Sunsails is dé expert in maatwerk schaduwdoeken. Het bedrijf is gespecialiseerd in schaduwdoeken/zonnezeilen, harmonicadoeken en wind- en pricavydoeken. Je kunt jouw gewenste schaduwdoek op maat laten maken. Tevens kun je kiezen uit meer dan 9 kleuren en allerlei verschillende vormen. De prijs kun je gemakkelijk online berekenen met de calculatie-tool van ZONZ. Door goed naar klanten te luisteren en steeds nieuwe oplossingen te zoeken, is ZONZ inmiddels gegroeid tot de aanbieder met het grootste assortiment van Europa.

ZONZ-Schaduwdoek

Schaduwdoek van ZONZ

Een schaduwdoek is een doek dat horizontaal wordt opgehangen en dat wordt gebruikt om schaduw te maken en bescherming te bieden tegen de zon. Het doek kan waterdoorlatend of waterdicht zijn. Je kunt onderscheid maken tussen een schaduwdoek met gecurvde zijden (zoals bij een banaan) of met rechte zijden. Het laatste heeft te maken met de manier van bevestigen. Een doek met gecurvde zijden is standaard en bevestig je alleen aan de hoeken. Schaduwdoeken bieden een uitstekende bescherming tegen de schadelijke UV-straling. Je kunt ze het hele voorjaar en zomerseizoen buiten laten hangen en daarnaast heb je geen parasolvoet meer die in de weg staat op je terras. Een schaduwdoek geeft een gezellige en hippe uitstraling aan de tuin of het terras.

Inspiratie door ZONZ

Wanneer kies je voor een schaduwdoek? Schaduwdoeken zijn uitermate geschikt voor mensen met een dakterras. Het doek kan meer wind vangen dan een parasol. Tevens levert ZONZ veel schaduwdoeken bij bedrijven, kinderdagverblijven en horeca-instellingen. Je maakt zelf de keuze voor de vorm, de kleur, de bevestigingsmaterialen,  de afmetingen en het materiaal. Zo creëer je schaduw naar eigen inzicht.

Een schaduwdoek voor iedere situatie

Schaduwzeil, harmonicadoek, zonnezeil en Pergola’s rel=”nofollow” zijn net als het schaduwdoek veelgebruikte benamingen als het gaat om zonwering. Al deze moderne toepassingen zijn voordelig, duurzaam en bovendien erg praktisch. Er zijn diverse soorten doeken met specifieke voordelen. Zo is het schaduwdoek waterdoorlatend. Dit doek laat water door, waardoor er geen plassen op het doek vormen. Doordat de wind voor een groot deel door het doek heen gaat, zit u niet in de hitte. Het zonnezeil is een waterdicht doek dat volledig waterafstotend is, gemaakt van acryl of polyester zeil. Dit doek beschermt je op zomerse dagen tegen vervelende UV-straling, maar houdt de warmte wel lekker vast. Regenwater loopt van het doek af, omdat het doek op afschot gemonteerd wordt. Tevens is er een flexibele oplossing waarmee snel tussen schaduw en de zon gewisseld kan worden. Dit doek is een harmonicadoek, ook wel wavesail genoemd.

Geef een reactie