5x plekken om gezellig te eten in Utrecht

Heb je een gezellige avond met vrienden op de planning staan of wil je romantische uiteten met je grote liefde, maar heb je geen idee waar je terecht kunt. Lees hier 5 leuke tips voor goede restaurants in Utrecht.

Broadway aan de Oudegracht

Utrecht heeft een bezienswaardig centrum dat grotendeels wordt omringd door singels. De Oudegracht loopt van noord naar zuid door de stad. In een van de middeleeuwse kelders aan de gracht ervaar je een stukje New York in hartje Utrecht bij Broadway American Steakhouse. Je eet hier heerlijke vleesgerechten in een sfeervol, ondergronds restaurant.

Quignon Kitchen & Bar

Quignon Kitchen & Bar is sinds 2002 gevestigd aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. Quignon is een stoere en hippe tent waar je kunt genieten van lunch en diner of simpelweg van een drankje. Er hangt een relaxte, gezellige sfeer in het restaurant, waardoor je ongedwongen kunt genieten. Vanuit het restaurant heb je een mooi uitzicht op de grachten en het winkelende publiek.

Asian Streetfood & Sushi bij Myagi and Jones

Myagi and Jones is de hotspot van Utrecht. Het restaurant is gelegen aan het Veemarktplein en je kunt er genieten van meer dan 30 soorten speciaal bier, wijntjes en uiteraard van Asian streetfood en sushi. Dit zijn Aziatische gerechten met een westerse twist. In een gezellig restaurant kun je genieten van een gezellige avond uit.

The seafood bar Utrecht

The Seafood Bar is een modern restaurant in Utrecht en biedt een scala aan de beste vis en zeevruchten. Je kunt ongedwongen genieten van de heerlijke gerechten in een sfeervolle setting. De wilde vis is waar mogelijk duurzaam en lijngevangen. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze bereid.

Beers & Barrels

Beers and Barrels is een burgerbar met twee vestigingen in Utrecht, aan de Veilinghaven en aan de Oudegracht. Je hebt in dit restaurant een eigen tap aan tafel en je bier wordt gewogen. Je betaalt uiteindelijk per kilogram.  De taptafels zijn geschikt voor een verjaardag, personeelsuitje, teamuitje of gewoon voor een gezellig avondje uit.

Geef een reactie