Racen op een echte Grand Prix doe je bij RacingHub

Heb je ooit al eens net als Max Verstappen in een echte Formule 1 wagen willen stappen om vervolgens over het circuit van Oostenrijk, Mexico of Monaco te scheuren? Ja? Dat komt mooi uit, want bij RacingHub in Utrecht kun je deze droom waarmaken. Je neemt plaats in een professionele race simulator, krijgt een VR-bril op en vervolgens waan je je in de wereld van Max Verstappen. Hoe gaaf is dat?

Clubhuis RacingHub

RacingHub in Utrecht is het clubhuis voor echte racefanaten. Je kunt er trainen, competitie rijden, simracen met je vrienden of live naar Max Verstappen kijken. Bij RacingHub schreeuwen fans de racers naar de finish, strijden simracers tegen elkaar en weerhouden we beginners ervan om uit de bocht te vliegen. RacingHub is het clubhuis voor echte raceliefhebbers. Waar wacht je nog op? Stap in die auto!

De ultieme race ervaring

Je hoort de motor ronken, het publiek juicht, het stuur trilt en de zenuwen gieren door je lijf. Je staat vlak voor de start en zodra het licht groen brandt, trap je het gaspedaal in. Weg ben je! Gas geven, opschakelen… Er komt een bocht aan. Afremmen, terugschakelen, rustig insturen.. Yes, je bent erdoor! Hoe lekker zou het voelen om de persoon voor je in te halen? Ervaar het zelf bij RacingHub.

Simracen Utrecht RacingHub

Activiteiten

Het clubhuis van RacingHub is voor iedereen! Er zijn oneindig veel mogelijkheden, zoals een bedrijfsuitje, een Ladies Night of een Race Academy. Iedereen kan komen racen, zowel jong als oud, beginner of gevorderde. In de speciale Rookie School leer je de fijne kneepjes van het vak. Het is een soort mini cursus simracen. Rookie School is uiterst geschikt om een aantal vrienden kennis te laten maken met professioneel simracen.

Geef een reactie