5x De handige voordelen van een scooter

Dat je met een scooter stijlvol van A naar B kan reizen, wisten jullie waarschijnlijk al. Maar er zijn nog meer voordelen aan verbonden aan het hebben van een scooter. Benieuwd naar alle voordelen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Nooit meer files

Hoe heerlijk klinkt dit?! Met een scooter ga je natuurlijk niet op de snelweg, waardoor je al direct files omzeilt. Maar er zijn natuurlijk genoeg fietspaden en wegen waar jij met je scooter naar huis kan scheuren. Drie keer raden wie er eerder thuis is. Je partner die in de auto zit of jij die op de scooter naar huis gaat?

Relatief goedkoop

Een auto is tevens ook erg duur in aanschaf en onderhoud (en laten we de eerste dure jaren autoverzekering ook niet vergeten). Een scooter Is een stuk goedkoper in de aanschaf en ook de onderhoudskosten leveren je minder geldstress op. Natuurlijk is er nog steeds een verschil in prijsklassen. Een Vespa scooter is duurder dan een Piaggio scooter. Maar er is voor ieder budget een leuke scooter te vinden, dat kunnen we je garanderen!

Lease een scooter

Is het voor jou financieel niet mogelijk om een scooter in één keer aan te schaffen? Dan is een scooter leasen een goede optie voor jou. Hierbij betaal je een scooter in termijnen van 36 tot 72 maanden af, waardoor je elke maand maar een klein bedrag betaald. En ondertussen kan je wel genieten van een mooie scooter!

In de stad wonen

Heb jij het geluk dat jij in een grote stad als Rotterdam of Amsterdam woont? Dan herken je vast ook het parkeerprobleem dat daarbij gepaard gaat. Een auto parkeren in de stad is én duur én in de meeste gevallen ook nog eens onmogelijk. Een scooter kan je gemakkelijk op de stoep parkeren. En je rijdt ook nog makkelijk van A naar B zonder weer gelijk in de file te staan.

Zuinig in gebruik

De tank van een scooter is niet heel groot, waardoor je bij elke tankbeurt relatief weinig hoeft af te tikken. En dat terwijl een scooter heel zuinig is in gebruik! Je kan dus heerlijk touren zonder veel geld kwijt te zijn.

Heb jij nog een voordeel die wij vergeten zijn? Laat het ons dan zeker weten!

Geef een reactie