De omslag van je proefschrift laten ontwerpen

Je hebt maanden hard gewerkt aan je proefschrift en die ‘bloed, zweet en tranen’ waren er ook echt. Je nawoord is af, je checkt alles nog op spelfouten en zet het laatste puntje op de i. Klaar! Of toch niet? Want een eerste indruk is bijna net zo belangrijk als de inhoud van je proefschrift. Waarom laat je niet je proefschrift drukken?! Zo wordt het jou net wat makkelijker gemaakt!

Waarom een proefschrift laten drukken?

Heb jij je scriptie of proefschrift eindelijk af? Al dat harde werk is natuurlijk niet voor niets geweest. Printen op A4’tjes die je thuis hebt liggen is makkelijk, maar is jouw proefschrift niet veel meer waard?! Er zijn genoeg drukkerijen die voor een leuk bedrag jouw proefschrift willen drukken. Daarbij kan je kiezen tussen verschillende soorten en diktes van papier, wat net dat beetje extra geeft aan jouw teksten.

Omslag laten ontwerpen door een designer

Papier van betere kwaliteit, check! Als kers op de taart is het nog veel leuker om een proefschrift lay-out te laten ontwerpen. Een echte designer gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat die eerste indruk van jouw scriptie of proefschrift een positieve indruk is. Het is een kleine investering, maar levert je nog jaren plezier op. En met een mooi ontworpen lay-out verdient jouw scriptie gelijk een mooi plekje in huis. Toch?!

Het leuke van een proefschrift lay-out laten ontwerpen is dat ze echt kijken naar jouw content en dan pas aan de slag gaan. En door de verschillende printtechnieken van een professionele drukker kan je er ook nog voor kiezen om een kaft te maken met reliëf, waarbij bepaalde prints net wat meer naar voren komen. Zo maak je pas echt een statement!

Wel even je teksten laten checken?

Het zou zonde zijn als je jouw proefschrift hebt laten drukken en er later achter komt dat er spelfouten in de tekst stonden die je hebt ingezonden. Vraag je ouders, partner, beste vriend(in), begeleider of collega of ze tijd hebben om jouw teksten door te nemen. Je weet maar nooit..

Geef een reactie