Alles voor de aankleding van jouw tuin

Fonteyn is de specialist op het gebied van tuinartikelen. Denk hierbij aan tuinhuizen, tuinmeubelen, barbecues en zwembaden. Vanwege het ruime assortiment vind je hier alles wat jij nodig hebt voor een sfeervolle, praktische en mooie tuin. Kom langs bij Europa’s grootste outdoor living mall of neem een kijkje op de online webshop.

Een gasbarbecue van Fonteyn

Een gasbarbecue is ideaal als je geen zin hebt om grote zakken houtskool te verslepen. Bij een gasbarbecue sluit je gemakkelijk een gasfles aan, waarmee je vervolgens de hele zomer kunt barbecueën. Fonteyn biedt een ruim assortiment van merken als Weber, Grandhall, Cadac, Trendhout en Beefeater. Ook biedt Fonteyn een voordelige gasbarbecue van eigen merk.

De voordelen van een gasbarbecue

Het grootste voordeel van een gasbarbecue is dat deze minder vuil geeft dan een barbecue met houtskool. De gasbarbecue is eenvoudig schoon te maken. Kunt u toch niet zonder de rooksmaak van een echte barbecue? Kies dan voor een rookbox die deze smaak volledig nabootst. Daarnaast maak je met een gasbarbecue gemakkelijk en snel gerechten klaar. Dit is dus een ideale barbecue voor etentjes met grotere groepen.

Een zwembad in de tuin

Een zwembad in de tuin, wie wil dat nu niet? Wanneer je dit voorstelt aan je ouders of aan je partner, zal er vaak lacherig op gereageerd worden, omdat iedereen weet dat hier een prijskaartje aanhangt. Toch wil Fonteyn het comfort kunnen bieden van een zwembad in de tuin, maar dan tegen een lagere prijs. Een opblaasbaar bubbelbad van Fonteyn staat binnen 10 minuten, zodat je meteen kunt genieten van een heerlijke massage. Je kunt kiezen uit diverse formaten van het bad. Daarnaast zit er in het bad een pomp die ervoor zorgt dat het water snel is opgewarmd. De bijpassende filters zorgen ervoor dat het water in het bad altijd schoon is.